Despre noi

Despre noi

Asociația sportivă Atlas Arena

Suntem o comunitate formată din oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Principalul element care ne leagă este pasiunea pentru sportul de orice fel și un stil de viață activ și sănătos.

În cadrul Asociației Sportive Atlas Arena își desfășoară activitatea si grupul de antrenament Spartan Training Group București

Suntem ghidați de un set de principii și valori în care credem și pe care le promovăm:

0+

Ani de experiență

0+

Antrenamente

0+

Competiții

0+

Prezențe pe podium

Povestea noastră

Istoria Atlas Arena

Responsive image

Înființare Spartan Training Group București

30 octombrie 2018

Povestea noastră începe în anul 2018, când după participarea la cursa Spartan Race organizată în România, am decis înființarea unui grup de antrenament dedicat, Spartan Training Group București. Am început timid, dar am evoluat rapid, în prezent din comunitatea noastră făcând parte zeci de pasionați de sport. Împreună am trecut prin zeci de antrenamente, și povestea continuă...

Responsive image

Prima cursă Spartan Race

3-4 august 2019

După o perioadă de antrenamente intense, mult așteptatul moment al participării ca grup la o cursa Spartan Race a venit. Pregătirea dar și unitatea echipei a dus la obținerea locului 🥇 la probele Beast și Super, respectiv locul 🥈 la proba Sprint.

Responsive image

Aniversare 1 an Spartan Training Group București

5 noiembrie 2019

Timpul a trecut rapid, echipa s-a mărit și am ajuns la prima noastră aniversare. Am păstrat obiceiul, acesta fiind doar primul dintr-o serie de evenimente festive care au urmat. Ne place să marcăm fiecare eveniment important din existența noastră.

Responsive image

Prima cursă internațională

18 ianuarie 2020

Anul 2020 a început în forță pentru noi. Am participat la prima noastră cursa în afara hotarelor României, Winter Spartan Race Banská Bystrica, în Slavacia. Acesta a fost doar începutul, până în prezent echipa noastră având participări la numeroase competiții în mai multe țări precum Ungaria, Cehia, Ucraina, Italia, Spania, Anglia, Franța, Grecia.

Responsive image

Înființare Atlas Arena

5 septembrie 2020

Din dorința de a duce comunitatea Spartan Training Group București pe culmi și mai înalte, a luat naștere Asociația Sportivă Atlas Arena. Scopul asociației este de a unii oameni obișnuiți și a-i ajuta să își atingă potențialul maxim, atât în sport, cât și în viață.

Responsive image

Primul bootcamp Atlas Arena

18-20 septembrie 2020

La scurt timp după înființarea Atlas Arena am trecut la fapte și am organizat primul Bootcamp. În cadrul acestuia au participat peste 20 de membri dornici de noi aventuri. Am avut parte de antrenamente intense, provocări neașteptate, drumeții, dar nu în ultimul rând, de zâmbete și voie bună.

Responsive image

Cel mai numeros grup la Spartan Race Cheile Grădistei 2021

13-14 noiembrie 2021

Unul dintre obiectivele noastre este să fim cea mai mare și unită comunitate de sport cu obstacole din tară. O dovadă că suntem pe drumul cel bun a venit în cadrul cursei Spartan Race Cheile Grădiștei din anul 2021. Aici, peste 50 de membri ai comunității au participat la diferite probe ale cursei reușind să obțină rezultate notabile.

Responsive image

Prima gală Atlas Arena

11 decembrie 2021

Finalul fiecărui an este perioada în care tragem concluzii și facem planuri pentru anul ce urmează. Noi facem asta într-un mediu plăcut, destins, în cadrul Galei Atlas Arena. Aici rememoram cele mai importante momente, premiem cele mai mari reușite, legăm prietenii și ne luăm energia necesară pentru anul ce urmează.

Responsive image

Primul winter bootcamp Atlas Arena

21-23 ianuarie 2022

Ce poate fi mai greu decât un Bootcamp Atlas Arena? Un Bootcamp Atlas Arena realizat în condiții de mediu neprietenoase. Așa a debutat anul 2022 pentru noi. Un număr impresionant de membri au acceptat provocarea reușind să își antreneze fizicul și psihicul prin numeroasele provocări la care au fost supuși. Efortul a fost răsplătit, rezultatele neîntârziind să apară, anul 2022 fiind anul cu cele mai bune rezultate în competiții.

Responsive image

Participarea la Campionatul European de Sport cu Obstacole

9-12 iunie 2022

O realizare importantă a anului 2022 a fost prima participare la o competiție de nivel european, Campionatul European de Sport cu Obstacole ce a avut loc în Val di Fiemme, Italia. A fost o competiție dificilă, unde pe lângă participările individuale, ne mândrim cu faptul că echipa Atlas Arena a fost singura echipă participantă din România.

Responsive image

Clasarea pe podium internațional

17 septembrie 2022

Anul 2022 a fost și anul cu o primă clasare internațională de o importanță majoră pentru noi. După o serie de rezultate importante și clasări pe podium, colegă noastră Mariana Ungureanu a reușit să obțină locul 🥈 in cadrul Spartan CEU Series

Responsive image

Prima participare la Campionatul Mondial Trifecta

4-6 noiembrie 2022

După perioada de pauză cauzată de pandemie, Campionatul Mondial Trifecta ce are loc la finalul anului competițional Spartan în Sparta, Grecia, s-a reluat iar noi am fost prezenți pentru prima data. Experiența a fost una inedită, toți sportivii reușind să își depășească limitele.

Ramuri sportive

Sporturile în care activăm

Povestea noastră in imagini

Fii parte din Aventură