Antrenorii nostri

...

Cristian Buzea

Fondator Atlas Arena, coordonator Spartan Trainig Group București, Ambassador Global Spartan Race, multiplu campion național al României în probele de sprint, recordmen național în probele de ștafetă.

Am văzut în lumea sportului cu obstacole un alt mod de a face performanță. Acest efort, pune accent atât pe rezultate individuale, cât pe formarea unei comunități aliniate la un obiectiv comun.

Prima experiență în lumea curselor cu obstacole a fost la debutul Spartan Race în România, din anul 2018, desfășurată în Poiana Brașov. În momentul în care am terminat această competiție am știut că trebuie să mă implic mai mult în fenomen și la două luni distanță am inființat Spartan Training Group București.

Cu fiecare antrenament desfășurat, comunitatea a devenit tot mai mare și iată-mă la o nouă competiție Spartan Race, cu o echipă fabuloasă. Am reușit să înfruntăm toate obstacolele, ne-am cățărat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, și în scurt timp, comunitatea s-a transformat într-o familie.

Una dintre devizele noastre este : "Nu lăsam pe nimeni în urmă!"

Fiind Brand Ambassador al curselor Spartan Race, dar și antrenor acreditat Spartan SGX, am promovat cu mândrie acest stil de viată tuturor, indiferent de sex, vârstă, ocupație sau condiție fizică.

Obiectivul nostru, este acela de a rămâne în continuare cea mai mare comunitate de pasionați ai curselor cu obstacole dar nu numai. Activitatea noastră este diversă, participând atât la curse de alergare montană, ultramaratoane, cât și la competiții de fitness, ciclism, etc. Ne dorim ca prin calitatea de membru Atlas Arena sa oferim apartenența la un grup elitist împreună cu toate beneficiile exclusiviste pe care le-am obținut.

Dacă nu ai participat încă la o cursă cu obstacole, acum este momentul cel mai bun să te alături în prima fază comunității noastre, urmând ca apoi să cucerim mult râvnitele medalii împreună.

Competiția în sine te motivează să te alături echipei Atlas Arena. Satisfacția și curajul dobândit in urma depășirii unui obstacol si terminării unei curse îți va influența întreaga viată.

...

Roxana Buzea

Salut! Numele meu este Buzea Roxana Gabriela, am o familie frumoasă și un copil minunat.

Firea pozitivă și optimistă mă însoțeste permanent în viața personală și profesională, făcând din mine un om motivat, încrezător si plin de energie.

Cariera sportivă am început-o la vârsta de 10 ani. Am ales să practic Judo la clubul sportiv Dinamo. Rezultatele nu au întârziat să apără și câțiva ani mai târziu eram componentă a Lotului Olimpic de Judo Feminin din Cluj Napoca. Am dedicat 14 ani sportului de înaltă performanță și toate cunoștințele acumulate am ales să le valorific astăzi coordonând alături de Coach Buz, Asociația Sportiva Atlas Arena.

Ca antrenor folosesc întotdeauna tehnicile potrivite pentru a te motiva și ajuta să îți depășești condiția fizică.

Vino și tu în echipa noastră!